Terített Asztal - Receptek kezdőknek és haladóknak

Receptek kezdőknek és haladóknak. Mediterrán ízvilág. A francia, görög és olasz konyha remekei. Rengeteg saját recept.

Friss topikok

Archívum

Borjúszelet Dijon-i módra ropogós hasábburgonyával

2010.02.28. 01:41 Palermo43

Kedves Olvasó!

Amennyiben érdeklődik a mediterrán ízek iránt is,
készítse el ezt a receptet Szeretteinek - sikert fog aratni!

Borjúszelet Dijon-i módra ropogós hasábburgonyával

Sóval, borssal, bazsalikommal ízesített borjúkarajt (jó sertéskarajból vagy csirkemellből is!) kevés vajon mindkét oldalán süssön meg.

Adjon hozzá 2-3 kanál tejfölt, egy kevés dijon-i mustárt (de lehet sima is), kevés fehérborral és húslevessel hígítsa, fokhagymával, bazsalikommal ízesítse, gyengéden sózza túl, majd borsozza és kis lángon forralja, amíg krémes mártást nem kap.

Tálalja frissen sült hasábburgonya mellé.

Köszönöm a látogatást és jó étvágyat hozzá!

Szólj hozzá!

Címkék: kereső receptek recept mediterrán kezdőknek ízek dijon borjúkaraj borjúszelet dijon i hasábburgonyával

A bejegyzés trackback címe:

https://teritettasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr971796186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása